10 apr. 2014

Överbefolkning


uppgifter från de polyandriska Treba af Tibet visar att när kvinnan har två makar så får hon generellt färre barn än kvinnor som har en man, när män haft flera makor har detta esomoftast inneburit att barnalstringen varit hög, rekordet är 888 barn av en sagd far, detta är gällande både i nutida mormonska kommuniteter som i äldre tiders uppgifter.

befolkningsproblematiken löses genom polyandri


~

1 kommentar:

 1. Tror det är bättre att sterilisera det undermånliga mäniskomaterialet. Utifrån de iaktagelser jag dels gjort av dagens samhällen men oxå genomk läsning av den historiska litteraturen, står det ganska klart att det är den sämre sortens folk som förökar och ynglar av sig allra mest.

  Det verkar som att det bättre människomaterialet är för kloka för att vilja sätta nya liv till den här världen och planeten. Om en tänker på hur ett liv är så är det ju en form av ondska att sätta nya liv till världen.

  De (själsligt) fattiga och dumma tänker inte i de banorna om vad ett liv och vad lidande de är. De knullar, dricker öl, äter chips och förökar sig istället.

  Egentligen borde man ju sätta upp som kriterium att alla under IQ si eller så blir steriliserade och så ökar man den kvoten med en poäng vart femte år eller så.

  Visst jag inser ju att för eller senare hade man blivit steriliserad själv men tänk vad kloka mänskligheten hade blivit på sikt och med det vilken otrolig teknik, tankemilö, bättre livsmiljö, respekt för liv, natur miljö osv, osv, osv.

  SvaraRadera